project-slide_esg-slim_coventry-university_uk_1
project-slide_esg-slim_coventry-university_uk_2

A CONTEMPORARY LEARNING ENVIRONMENT

Coventry University in the United Kingdom is an innovative public research institution with a reputation for excellence. To support its vision of continuous improvement, the university was investing in development of its city campus. The on-going construction work included refurbishment of the Jaguar Building. This is a modern learning hub for graduate students. Tri-Dev, a Q-railing recommended installer, was awarded two construction tasks. Firstly, they were asked to install a new staircase and balustrade that wrapped around the atrium. The second task was the refurbishment of an existing staircase.

A sense of space
Tri-Dev’s solution brought together a combination of high-quality stainless steel and glass products. They installed a frameless Easy Glass® Slim balustrade that extended over 80 metres. Hardened glass was used and a cap rail of stainless steel. The atrium gained a powerful sense of light and open space.

Share
Country/State
United Kingdom
City
Coventry
Architect/Installer
Tri-Dev

Systems

Are you sure you want to delete this moodboard?

Sign up for our monthly newsletter

Subscribe to our newsletter to benefit from exclusive offers, product updates and best practices.

Language